Palvelut

Puuseppä palveluksessasi
Helsinki – Espoo – Vantaa – Järvenpää

Haaveiletko juuri sinun tarpeisiisi valmistetusta mittatilaushuonekalusta? Vai vaatiiko oma sisustusprojektisi juuri tietynlaista listaa, mitä et kaupasta löydä? Puuseppä hoitaa homman. Tarjoamme ammattitaitoisen ratkaisun tarpeisiisi, ovatpa tarpeesi sitten pieniä tai suuria. Tarvittaessa saat valmistamillemme tuotteille myös kuljetus- ja asennuspalvelun (mm. Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Tuusula, Vantaa). Pienemmät tuotteet voit myös noutaa Helsingistä tai Järvenpäästä.

Pientyöt puusepältä

Moni pieneltäkin tuntuva puutyö saattaa vaatia ammattilaisten puuntyöstökoneita, joita ei kaikilta löydy. Työn saattaa pystyä tekemään hyvin myös vaatimattomilla työkaluilla, mutta ammattilaisten koneilla sama työ saattaa hoitua kymmeniä kertoja nopeammin. jarilanto – puuseppä & mystikko tarjoaa palveluitaan myös pientöihin. Meillä onnistuvat pienimmät työt, esimerkiksi levyjen sahaukset, jopa odottaessa. Olipa kyseessä kuinka pieni työ tahansa, me hoidamme sen.

Verstaamme sijaitsee Järvenpään Mikonkorvessa, Lahden moottoritien välittömässä läheisyydessä. Meille on helppo tulla Järvenpäästä, Keravalta, Sipoosta ja Tuusulasta. Jos sinulla on meneillään remontti tai puutyöprojekti ja kohtaat ongelman, niin ota yhteyttä, jarilanto – puuseppä & mystikko auttaa sinua viemään projektisi loppuun. Olemme usein paikalla iltaisin ja viikonloppuisin.

Mittatilaustyöt puusepältä

Ruokapöytä on yksi yleisimmin puusepällä teetettävä huonekalu. Eikä suotta, sillä ruokapöytä löytyy lähes joka taloudesta ja sitä käytetään päivittäin. Niinpä pöytä saa osakseen myös paljon huomiota. Käsityönä teetetty ruokapöytä tuo hetkessä huoneeseen lämpöä ja arvokkuutta. Toki tämän huomion seurassa saapuu rasitus ja kulutus. Ammattilaisten valmistamat massiivipuukalusteet kuitenkin kestävät. Ajan kuluessa myös massiivipuinen pöytä saa osakseen kolhuja. Puisesta pöydästä kulumat saa kuitenkin helposti korjattua pois hiomalla ja uudelleen pintakäsittelemällä, toisin kuin esimerkiksi lastulevykalusteesta.

Ruokapöydän lisäksi puusepällä voi teettää kaikki muutkin kodin tai julkisen tilan huonekalut. jarilanto – puuseppä & mystikko tekee sinulle tuolit, penkit, kirjoituspöydät, hyllyt ja kaapit, tai vaikka keittiön työtasot mittojesi mukaan. Valmistamme tietysti myös kaikki pihakalusteet. Tilauksesta käsityönä tehdyt tuotteet ovat kauniita ja kestäviä, eikä samanlaisia löydy monelta muulta.

Mietityttääkö materiaalin valinta? Puuseppä auttaa

Etkö oikein tiedä, mistä materiaalista huonekalusi tai kiintokalusteesi tulisi toteuttaa? Kysy meiltä apua. Osaamme neuvoa tässäkin asiassa.

Meille läheisin materiaali on massiivipuu. Sen työstäminen on palkitsevinta, sillä samalla pääsee näkemään ja kokemaan puun luonteen. Tästä huolimatta käsissämme muokkautuvat myös erilaiset levymateriaalit. Onhan valmiiden levyjen käyttö usein varsin hyvin perusteltua, esimerkiksi kiintokalusteiden runkomateriaalina tai massiivipuisten kalusteiden taustalevynä. Materiaalihankinnoissa luotamme hyväksi havaittuihin kumppaneihimme Woodim & Stark.

Onko sinulla ajatus unelmiesi huonekalusta?

Ota yhteyttä ja anna meidän toteuttaa ideasi. Me voimme myös suunnitella sinulle tilaasi sopivan huonekalun, mikäli sinulla ei ole selkeää kuvaa siitä, minkä näköisen huonekalun haluat. Tarvittaessa saamme tehtyä suunniteltavasta huonekalusta myös 3D kuvan. Käy tutustumassa, mitä kaikkea jarilanto – puuseppä ja mystikko on jo toteuttanut.